BIODANZA NU

                                   in Hoogeveen                                


Mijn naam is Yet Singor. Toen ik 10 jaar geleden hoorde over Biodanza wist ik meteen dat het iets voor mij was. Sindsdien is er ook veel veranderd. Zoals zovelen was ik ook onzeker; ben ik wel goed genoeg, wat vinden mensen van mij. Het belangrijkste wat ik geleerd heb is dat het  belangrijkst is hoe je over jezelf denkt. Binnen Biodanza is hier veel ruimte voor om te oefenen vooral in een groep waar je elkaar leert kennen en waarderen en veiligheid biedt. Je durft je steeds meer te uiten en jezelf te laten zien in de dans en te luisteren naar je gevoel. 

De laatste 4 jaar ben ik de Biodanza opleiding gaan doen bij de school van Midden Nederland in Luttelgeest. Hierin kwam er nog meer verdieping en ben ik mijn angsten en paniek en depressieve gevoelens wel tegen gekomen. Het uit je hoofd zijn was hierbij belangrijk om er mee om te gaan

Om af te mogen studeren moet ik eerst zelf een groep starten en zal de directeur van de school Robert de Jong en mijn tutor Ron Otten en Annelies Stigter mij hierin supervisie geven. 

Het heeft even geduurd voor ik werkelijk deze stap durfde te nemen maar nu ga ik er dan toch echt voor ............


Bart gaat mij assisteren en daar ben ik superblij mee. 

BART zit mij bij op de opleiding en zal uiteindelijk zelf Biodanza docent worden 

Hij zal helpen met de administratie en de muziek en zijn enthousiasme is aanstekelijk

Jannie Veeneman helpt mij ook met assisteren. Met haar dans ik al 12 jaar door het leven. We hebben ook samen de opleiding gedaan.